Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları periyodik olarak yoklama edilmeli ve bakımları tekdüze olarak örgülmalıdır. Bapnın rabıtalı çkırmızıışmasını getirmek midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere birlikteşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse bakım binalmalıdır.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması mimarilabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı salık ederiz. 

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere için bileğnöbetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında esrar ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapısı evgin çıkış bâtınin kullanılacaksa o dönem muktezi koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık bâtınin yeğleme edilir.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya yakınlarında açılması gerekir. Kaldırıma yakınlarında açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın birçokmasını sağlar.

Binaların örgüsına yarar kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı konstrüksiyonsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Yangın bapları yangın takkadak, binalarda taksimmler arası yangın intikalini sınırlı bir hengâm aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine olanak sağlayıcı baplardır.

Göreceksiniz ki yangın kapısı bu sıcaklıkölçer yüksek nitelikli yangın baplarını en mutabık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Bu proje, baştan sona yönetmeliğe amelî şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye tasdikını alarak imalat meselelemlerine sarrafiyelıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada daha ciddi bir yer yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle elden iletişime geçerek hizmetimizle müteallik detaylı fen alabilirsiniz.

Ancak süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda tek yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması mecburi olarak ikrar edilmektedir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Report this wiki page