2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yararlanma amacı: Eke alışdoneş merkezleri veya stadyum üzere kalaba alanlarda acil çıkış kapısı skorsı henüz bir tomar ve kesif aralıklarda olmalıdır.

- İnternet sitesinin alışverişlevselliğini ve başarımını arttırmak kanalıyla sizlere sunulan hizmetleri yükseltmek,

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin yerı dizi, yangın bapları çoklukla özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar özge yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Yaşamsal önem taşıyan bu mevzuda kapı arayan müşterilar adi kapı sattığını iddia fail kişilerle içinlaşabilmektedir. Adi yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede yoksul olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da beis olamayacaktır.

Yangın Bapsı çizgi amacı insanların beis gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri kullanma alanından yarar yapmak amacı ile meydana getirilen, en okkalı 100 insan kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta şahıs sayısına ilgilı olarak merdiven ferahliği ayarlanmalıdır.

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının sair bölgelere yayılmasını karışmak muhtevain mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve belirli bir yangın direncine sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en akla yatkın Yangın Çıkış Kapısı hediye politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Bunun için de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, vesair yangın kapıları üzere çatı emniyetliği niyetının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, kızdırmae dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene altına allıkınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Dolgular ile kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Kanat skorsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara derece nitelikli bir malzeme ile mimarilacak üretimlerde yangın kapısı pahaı belirlenebilmektedir.

Veriler bapların belirli derecelere denli dayanabildiğini gösterse de bunların tamamı manevra ortamında kaydedildiği ciğerin başlıca hayatta aynı mealları vermeyebilir.

Report this wiki page